ahahahahaha od sportskog centra koji je dao desetine nasih reprezentativaca u kosarci i rukometu, koji je dao evropskog prvaka jedinstvo, nacelnik imamovic iz sela islamovci kod brckog, napravio pijacu u zatvorenom :)))) e jesmo kasaba ona sa dna kace. jos samo da nam ovi foteljasi iz prvih redova pocnu opanke dijelit
A šta si ti uradio/la u svom životu, da ponudiš nešto novo, osim što pišeš po klixu? Mejdan je i privredni centar, a ne isključivo sportski. Osim toga, Sloboda je u play offu u košarci, a direktno ih finansira grad.
Zna se sta je privredni a sta sportski dio. Privredni su poslovni prostori, a sportski su dvorane. Otvoriti pijacu u dvorani moze samo zadnji seljak. Sto se Slobode tice ona je mrtva, laka joj crna zemlja, ugasena na sudu. Kosarkaski projekat Imameskuovog havera Vujovica koji je poltronski preuzeo isto ime u nadi da ce zamazati oci ljudima kratkog pamcenja (evo recimo, tebi su uspjeli) vrijedan je svakog prezira. Pokusavaju to javnosti predstaviti kao "reorganizaciju", ali ne, ovo je potpuno novi klub od kojeg profitiraju pojedinci. Nije bilo tako davno kad su Fukare sa tribina skandirali "Zare, lopove, pokrao si sve", nevjerovatno je kako brzo zaboravljate neke stvari.
Prikaži sve komentare (15)