..opasno se ovaj uzdigao...što je najzanimljivije odmah nakon svakog masakra ili ubistva iz EU...ovaj se prvi javlja sa pozivanjem židova u izrael :))))))) blink blink...nešto poput 2.svj.rata...skuplja piliće iz svijeta da si gradi armiju na bliskom istoku :-D
,,šargane ograničen si ko plutonijumska pločica... u slučaju atomskog rata...moli boga da te odnese prvi val! nema tu više ni politike ne vjere...nema živog stvora na zemlji...a sigurno ni izraela ni evrope...djaba ti se seliti i na antarktik...2 velike sile kad stisnu dugmad svaki drzava dobija porciju atomskih i svaki kraj regija okean pingvin, tuljan, lav, žirafa...mislim da ce i mjesec i orbitu raznijeti onako za svaki slučaj! zato ne dipr!
...ma opet tvoja sf-fantazija...nemaš svog života pa živiš život političara ko šta gdje... a nisi pratio ko je koga zguzio na prijemima šta se hapalo i kakvih se novih poslova i milijardi dogovorilo...:-) danas se ratuje drugim sredstvima moj ujkane...a drugo...jevreji iz evrope koje poziva u izrael su sve drugo samo ne bogati :-) nisu to američki i britanski nego fukara, topovsko meso...i ne da se sakriju u izrael...nego da mu budu meso , večanje stanovništva drzave! što ne poziva holivudske ako je to što ti kazes...jel to ko rusija ne moze dobaciti do amerike...jel ti svataš šta govoriš...ti pričaš o OGRANIČENOM NUKLEARNOM RATU... i tu sam izgubio vise želju s tobom raspravljati...jer si GLUP!
Prikaži sve komentare (84)