Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..opasno se ovaj uzdigao...što je najzanimljivije odmah nakon svakog masakra ili ubistva iz EU...ovaj se prvi javlja sa pozivanjem židova u izrael :))))))) blink blink...nešto poput 2.svj.rata...skuplja piliće iz svijeta da si gradi armiju na bliskom istoku :-D
,,šargane ograničen si ko plutonijumska pločica... u slučaju atomskog rata...moli boga da te odnese prvi val! nema tu više ni politike ne vjere...nema živog stvora na zemlji...a sigurno ni izraela ni evrope...djaba ti se seliti i na antarktik...2 velike sile kad stisnu dugmad svaki drzava dobija porciju atomskih i svaki kraj regija okean pingvin, tuljan, lav, žirafa...mislim da ce i mjesec i orbitu raznijeti onako za svaki slučaj! zato ne dipr!
...ma opet tvoja sf-fantazija...nemaš svog života pa živiš život političara ko šta gdje... a nisi pratio ko je koga zguzio na prijemima šta se hapalo i kakvih se novih poslova i milijardi dogovorilo...:-) danas se ratuje drugim sredstvima moj ujkane...a drugo...jevreji iz evrope koje poziva u izrael su sve drugo samo ne bogati :-) nisu to američki i britanski nego fukara, topovsko meso...i ne da se sakriju u izrael...nego da mu budu meso , večanje stanovništva drzave! što ne poziva holivudske ako je to što ti kazes...jel to ko rusija ne moze dobaciti do amerike...jel ti svataš šta govoriš...ti pričaš o OGRANIČENOM NUKLEARNOM RATU... i tu sam izgubio vise želju s tobom raspravljati...jer si GLUP!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ebu Hurejre r.a., prenosi da je Allahov Poslanik s.a.w.s., rekao: "Neće se osamiti jevrej sa muslimanom – a da neće poželjeti da ga ubije!" (Ibnu Merdivejh, Sa'alebi, Ibnu Hiban)
veliki dogadzaji su na pomolu...a ko bi bolje znao o tome od onoga sto ih sprema××
Koliko zalim za Titom jos vise za Hitlerom sto vas sve ne pobi ali dace Bog rodit ce se jos bolji hitler pa ce vas izbrisati sa lica zemlje.
Pa, moraju oni pripremiti sve za dolazak Dedžala. To se zna...
Ovaj kad poćne nabrajati sve neprijatelje ako da slušam ova "naša" srpska govna, duševna im hrana uvijek biti žrtva i u svakome vide neprijatelja jer su u svakom momentu i svakom segmentu života bilo gdje da žive ugroženi.
Izrael najvece zlo covjecanstva. *ebem im pleme
sudija daj mu crveni
pa imate isil da vas brani...
to on priprema dedžala izgleda
Male države je davno trebalo ukinuti. Ako nemaš 50 miliona ljudi poklopi se i nijedne. Ovo kad se sitna buranija uskurči i misli da je država, ko mi i okolne države, je tačno ko kad se djeca igraju doktora. Nek je nacionalna svijest jaka, nema veze što nismo ni prdež.
Nadam se da ce te vi u naredne 4 god, kao i za vrijeme II svjetskog rata, postati najtrazenije biogorivo na svijetu.
Samo ćeš ti ostati isti, jer ćeš i dalje terorisati muslimane.
Vidoviti Benjamin, gleda u jaja..
Ajdi šuti cionista, pozlije mi kad te vidim.
Na zalost citavog svijeta, istinu je rekao Ovo sad sto slijedi vodi ka promjeni svijeta, i to ne na bolje :(