Kakva ba sarajevska proizvodnja,proizvodite jad i bijedu u ovoj nazovi je drzavi(doduše vama sarajlijicama je ona dobra u kantonu -drzavi sarajevo)a ovaj sg je nečiji mali ,po ovakvim komentarima i izvlacenjem nekih njegovih statistickih pokazate- lja se vidi da je samo on i oni u sarajevu neko i nešto.Pa sta ti mislis sto dodik neda rs samo zbog takvog sarajevskog-poltronskog sarajeva sto puši kapitalističku pricu i sto se uvlaci zapadu u guzicu. prave ste sarajlijice
Neko ko kaze "kakva ba sarajevska proizvodnja" dokazuje svoju neupucnenost u ekonomiju BiH. Sarajevo je jos uvijek NAJVECI INDUSTIJSKI GRAD U BiH. Firme - Bosnalijek - Sarajevska pivara - Fabrika duhana Sarajevo - Klas - Sprind - Unis - Volkswagen - Milkos - Sinalco - Coca Cola - Prevent - Famos - Iskra - Unionplastika imaju prihode od PROIZVODNJE U SARAJEVU od 1,3 MILIJARDE KM. Samo Klas ima prihode od 140 miliona KM, Bosnalijek 120 miliona KM, ... Reci da Sarajevo nema proizvodnju je dokaz tvog nezanja ekonomskih kretanja unutar BiH i samo po sebi je jadno ko sebi daje za pravo da komentarise.
I trpanje 450.000 ljudi sa "Sarajlice" u isti kos takodjer govori o tvojoj unutrasnjoj bijedi. A kad vec trazis: mi barem mozemo reci da smo "Sarajlijce". A sta si ti? Doduse: ni Hrvatska ne moze Zagreb, pa ne morate ni vi Sarajevo. Vi gledate i lajete, mi uzivamo. =)
Prikaži sve komentare (86)