Problemi sa nepropisno parkiranim autima, na stupu su ne rjesiv problem. Parking mjesto u podzemnim garazama je 50 maraka.Ali narod ne zeli da placa parking i ostavljaju auta na sve strane, cak se i ilegalno svercuju u podzemne garaze. Ljudi koji placaju te graze nekada su u nemogucnosti da udju u garaze , jer pojedinci parkiraju u same ulaze u garaze.Pojedinci koji zive u Tibri su kupili stanove na kredit, nemaju da plate upravitelja,hoce da imaju auto.Onda im je puno da plate garazu. Ako nemas para, nemoj ni voziti auto.Gradski prevoz kao i ja! PS. Policija pored uvidjaja, trebala je napisati i kazne za nepropisno parkiranje.
nema se gdje parkirati kad sve pekare pitare male trgovinice mesnice su uzele po dva tri parking mjesta.....a ovi sto su izbusili gume nisu sigurno postenjaci.....jer sto ni jedan BMW nije na slici, a na tibri ima sigurno 20 auta 2014 godiste...
U potpunosti si u pravu , sto se tice poslovih prostora. Ja se ne shvatam ko je njima dao za pravo da oni prave ljetnje baste i postavljaju zapreke na parkinzima koji pripadaju svim stanarima.
Prikaži sve komentare (131)