nekako mi ne ide u glavu da ova moze voditi jednu zemlju! nije sto je zensko, vec nekako mi djeluje umjetno i nezrelo. kad prica bas se primjeti da je skolovana u drzanju govora i u gestikulisanju. Naravno svi su oni u tome vjezbani ali cilj je da se to uvjezbanu provede u praksi bez da se primjeti da je uvjezbano. ova nekako kao neka losa glumica. meni djeluje smijesno. Covjece pored nje Bakir dodje kao Churchil.
predsjednik je celo drzave. njezin broj 1 (barem na papiru). bez obzira na ovlasti, u najmanju ruku je predstavlja. a predsjednik ima dosta ovlasti, i to onih malo vecih kao npr ima veto-pravo na svaki zakon koji se proglasi, ima pravo za raspisivanje referenduma i moze da otpusti parlament.
Cekaj, ti zelis reci da ona sirovina od Bakira kao politicar djeluje uvjerljivije i sposobnije od Grabar-Kitarovic? Uozbilji se, vi Bosnjaci imate za predsjednika covjeka sa u najmanju ruku sumnjivom politickom i poslovnom prosloscu. O njegovoj elokvenciji, drzanju i sposobnosti kao politicara da ne govorim.
Prikaži sve komentare (241)