Da ti se samo na....m mamice!!!Zbog tebe i takvih kao sto si ti ( koji obnasate vlast ) i zakone primjenjujete samo na sitnoj buraniji, u ovoj drzavi radnik je obespravljen vise nego u sudanu!!Zena mi se zaposlila u Bingu prije par dana - konta covjek, bosanski lanac trgovina, konta hoce da preuzme trziste od ovih stranih lanaca, konta neka pozitivna prica za narod, a ono sve LAZ i samo LAZ!!! U bingu zaposleni nisu radnici, nego ROBOVI - 15 dana od 7 ujutru, do 10 najranije navece, da bi te na kraju kad se sve smiri primorali na to da sam odes...FUJ FUJ FUJ!!!Gadi mi se sve u ovoj drzavi!!
Pa ne možeš to porediti. Bingo ne kasni sa platama, hrani 5000 porodica, a ne mora. Ne mora ni tvoja žena da radi od 7 ujutru do 10 najranije navece. Nek sjedi kod kuce, ocigledno joj se moze. Radio sam i sam tamo za nikakve pare, ali se ne zalim, muka je ali sto se mora nije tesko. Čovjek makar nudi posao, ne primorava te. Ako imaš izbora slobodno ti radi za 2000KM 6 sati dnevno, subota i nedjelja neradna. Daj nadji i meni tako dat cu ti 20.000KM na kafu.
Dok je takvih kao sto si ti prijatelju, nama i nece biti dobro!!!Dok je budala ( oprosti,ne mislim vrijedjat, ali tako kaze izreka ) pametni ce uzivati!!!!Ne trazim ja 2000, ali tarzim normalne radne uslove, da me se cjeni kao radnika, da imam normalno radno vrijeme ( koje covjek moze podnjeti ) da imam slobodno vrijeme za odmor i privatni zivot....i da ne nabrajam...a ne da mi neko slomi zenu za par godina i dovede neke nove, mladje, a ja da muku sa njom kuburim po bolnicama kasnije
Prikaži sve komentare (56)