Jedini lijek je uvesti dozvolu kao za oružje za inspiraciju zločina to jest Kuran. Onaj ko se imalo pozabavio sa tom knjigom zla mogao je uvidjeti da je cijeli koncept te knjige rat , ubijanja , nasilje. Trgovac Kamilama je 10 godina vodio rat i za to vrijeme pisao knjigu koja je puna poziva na ubijanje.
Pihhh morala starac od 50 godina oženi 6 godišnje dijete a brak "konzumira" kad je mala imala 9 godina. Iskreno poserem se na takav moral pedofila
bosman345 Sad te ozbiljno pitam . JESI TI LUD ILI SE PRAVIŠ LUD !!!!!!!!! Pa sve terorističke napade u BiH ko je počinio od Bugojna do USA Ambasade ????? Marsovci ??? Bošnje da Bošnje. Ko je dole u Siriji i kolje djecu a i poziva mlade djevojke Bošnjakinje ??? Kinezi ???? Ne sinko Bošnjaci su !! Koga je prije neko vrijeme pohapsila Austrijska policija ???? Kazahstance ???? Ne Bošnjake po Džamijama!!! Koga je također SIPA zbog terorizma pohapsila ??? Eskime ???? Ne i ne i ne nego Bošnjake Bilala Bosnića i ekipu. I šta sad da bi ti bio zadovoljan ja treba da se smiješim i izmišljam samo da ne kažem onako kako jeste. Da nisu svi Bošnjaci sa tim teroristima ali tendencija je u porastu. Pregledaj malo po Facebook i Twitter pa ćeš se iznenaditi koliko tvojih podržava sve ovo. Šta misliš zašto iz USA dolaze eksperti za borbu protiv terorizma da pomognu SIPA ??? Hajde ne balavi.
Prikaži sve komentare (236)