Cuj sa 30 godina??? Pa sta je on cekao? Hahah Sa 18 zavrsis srednju, sa 23 diolomiras, sa 27-28 odbranis disertaciju, kao sto sam i ja. Mora da ispijaju kafe na "suncu", pa se oteglo 3-3 godine! ;-)
@Dornauszieher® Ja sam se ozenio sa 25 godina. I ako te intersuje: Dalmatinka je iz Omisa - upoznali se na ljetovanju na Malti. Interesse li te jos sta?
@*** te hljeb Kao bivsi Ph.D. student tehnickog Univerziteta u Minhenu i kao osoba koja je dobila 4 nagrade za disertaciju na poljima "mrtvog vremena" te "Networked Control Systems", osoba ciji je "Doktovater" bio Prof. Dr. -Ing. Martin Buss, te osoba koja tecno prica Njemacki, Engleski, Talijanski i Spanski jezik, zaista ne zelim da spadam na tvoj NEKVALIFIKOVANI, NEEDUKATIVNI I JADNI NIVO. Na tvoju ljudsku bijedu se covjek samo moze sazaliti, sto se uocava i u tvom vokabularu kojeg koristis na Klixu. P.S.: Mozda me nadjes medju imenima na katerdri za kontrolu i automaciju pri TU Minhen - ali ne znas Njemacki, a sigurno ni Engleski jezik - pa sumnjam da ces uspjeti da pronadjes mojih 7 radova medju 600 naucnih "papers"-a. Najgora ljudska osobina je ne boriti se za bolje sutra, a zavidit ljudima koji su uspjeli. A ti niti si u zivotu uspijo, a sto je najtragicnije: i ne trudis se. Beste Grüße, Sarajevo_sg
Prikaži sve komentare (50)