Zato je Apple prodao 25% vise iPhone-a 6 i 6 ! Osim toga: HTC nudi bolje i kvalitetnije mobitele na bazi smeca imena android. Kao nekadasnji vlasnik modela S2 ne mogu sa shvatim ljude koji se kunu u android.
ja taj apple nisam nikad imao ako bude na ponudi operatera možda uzmem elem... android je smeće samo tako ali klince interesuje koliko rama koliko ovoga koliko onoga dok neke korisnike kao što sam ja interesuje samo da radi ;) i da je brz što se mene tiče telefon ne mora da ima ni RAM ni procesor bitno je da sve brzo otvara a na koji način bas mi je svejedno... a mislim da iPhone biljezi rast bas zbog toga redovno ažuriranje softvera i dobra podrška ja se trebam ukiselit dok dobijem zakrpu na android dok iPhone sve uredno završi najviše za sedam dana elem svaka roba ima svoga kupca
Kao bivsi, sadasnji i buduci korisnik Androida koji je takodje imao i solidnog doticaja sa Apple produktima, grohotom ti se smijem. Android radi na hiljadu nekakvih raznoraznih uredjaja od nekoliko desetina razlicitih firmi, dok jabucari imaju problema sa svojim vlastitim sistemom koji stavljaju ekskluzivno na svoja 3-4 vlastita proizvoda. Kad iOS bude radio na razlicitim uredjajima od razlicitih firmi onda se mozes javiti, a do tada budi kus. Sto se S2 tice, u svoje vrijeme je pomeo po trzistu i jabucari su tad mogli samo gledati i treptati, prava shock & awe kampanja od strane Samsunga te 2011. godine. Dan-danas ce S2 sa lakocom rijesiti ama bas svaki prohtjev koji ima 99% korisnika, od maila, surfanja i dijeljenja interneta, preko igranja video igara i snimanja HD videa, pa do video poziva i obrade fotografija, skenova i drugih fajlova.
Prikaži sve komentare (51)