Jedan od najvažnijih datuma za BiH,možda i najvažniji,samo pokušajte zamisliti da ga nije bilo:BiH ne bi postojala ni u tragovima,Bošnjaci muslimani bi bili svedeni na 0-lu. Sve mi se čini,da ondašnja komunistilko partizanska vlast iz Srbije i Hrvatske se nisu mogli dogovoriti ni tada na koji način i koje dijelove Bosne pripojiti Srbiji a koji dio Hrvatskoj,čini mi se da je ZAVNOBiH bio jedna vrsta kompromisa tadašnjih"vlasti". Da nije bilo ZAVNOBiH-a danas ne bi postojalo Prtedsjedništvo BiH,parlamentarna skupština,Mladen Ivanić ne bi bio Predsjedavajući....itd. Značaj datuma je toliki,da se na njegov spomen neprijateljima,unutrašnjim i vanjskim,diže kosa na glavi.Na njihovu žalost historija se ne može vratiti. Sretan dan Državnosti Bosne i Hercegovine a veliko hvala svim Srbima koji su glasali ZA BiH te daleke 1943 i neka im je vječna slava i Hvala.
@sodoma U čemu je tvoj problem,možeš li objasniti ovdje na forumu,šta tebe trenutačno j3b3 u životu,pokušali ste 1992 uništiti BiH i njen većinski narod,možda niste,???haa,ili ipak jeste?? Uspjeh je djelimičan ali je napravio i kontra efekat,Bošnjaci za sva vremena ne smiju ostati goloruki kao 1992,upamti to,NIKAD VIŠE. J3bali te Turci a ti njih
sodoma "Ви сте и требали бити сведени на 0-у, јер се тако ради са издајницима земље и простора који вам не припада" hahhahahha, kako neko može izdati zemlju i prostor koji mu ne pripada???? :))))))) Poselami niške specijalce i pitaj ih kako su Bošnje branile Sarajevo,nisu Sarajlije išle u Niš već su nišlije došle u Sarajevo i mnogi su se vratili sa nogama naprijed,TAKO SE BRANI JEDINA DOMOVINA Bosna i Hercegovina. A ti ako si mangup,eno ti Kosovo pa se dokazuj,ja jedno znam,SVI su pobjegli od vas,SVI,čak i Crnogorci,pametnom dosta.
Prikaži sve komentare (80)