Odgovor za one koji lutaju i cude se kako ovo.Kaze Allah u casnom Kuranu zar su stanovnici sela i gradova sigurni da danju dok se budu zabavljali kazna nece stici,ili dali su sigurni da ih kazna nece stici nocu dok budu spavali..Allah radi sta hoce samo je covjek taj koji se oholi i porice istinu.Akad covjek vidi sve ovo od poplava pa nadalje vjerniku to jos vise njegovo vjerovanje ucvrsti a nevjernik se cudi.Kao sto kaze Gospodar vi zaista imate dokaze u vama samima a onaj koje razumom obdaren ce zaista pouku izvuc.Allah se kune da ce jos na ovom svjetu vjernike ucvrstit posebnom rijec ,a onaj koga Gospodar ospe razumom taj je obdaren najvecim blagodatom...Nista nije dzaba i na koppnu i na moru je buka a to je sve zbog ljudiski grjeha zbog nezahvalnosti i poricanja a kad ih kazna strefi mole se samo jednom jedinom Gospodaru da ih spasi jer nema onih kojima su se molili al i kad ih Gospodar opet spasi malo je njih koji ostanu zahvalni jer opet okrecu glavu i rade sto su radili ..
pa vidiš s kakvom budalom imaš posla kad mu je nick pravo ime i prezime... @emir.skoljic čekaju te braća u Iraku i Siriji, otisni se u avanturu i ostavi normalne na miru :)
ovaj tvoj citat mi zvuci kao politicka kampanja pred izbore. vjeruj u mene/glasaj za mene i bit ce ti bolje. tako nekako otprilike.
Prikaži sve komentare (40)