da roditelji malo vise kontrolisu sta im djeca rade, ta bi djeca bila u daleko manjoj opasnosti... kad ga sutne u sobu i da mu mob. i net, samo da se ne mora baviti njime, prvenstvena odgovornost za ovakva sranja je na tom roditelju, pa tek onda na manijaku koji tom djetetu salje neprimjerene sadrzaje. treba u zakonu prvo regulisati kaznjavanje za ovakav vid zanemarivanja djeteta od strane roditelja, jer je to dijete prvenstveno njegova briga!
ma nemamo mi nacin da sprijecimo da se dijete umlati do smrti, to nam postaje svakodnevica. kako danas tinejdzerke idu u skolu, a ksko su prije rata? ja u gimnaziju nisam smjela doci u sorcu, minicu, bretelama, dekoltiranoj majici, providnom odjevnom predmetu. danas u skolu idu kao da su u disko posle, i svima sve normalno - i roditeljima i nastavnicima. i onda kad ti manijak safata dijete - kriv manijak. jasta je nego kriv, ali hajmo poci od onog ko bi stvarno trebalo da skrbi o tom djetetu. nije bitno je li beba ili ima 16 godina - dijete je odgovornost roditelja!
ama znam! sve jasno... :/ moja mala ima 3 godine i nedavno na neku severininu pjesmu poce da skace, meni lijepo muka dosla... kaze, cula u vrticu. rekoh to je teta bez mozga koju slusaju tete bez mozga, a njoj nije jasno. naravski da sam ocitala bukvicu tetama u vrticu... strasno je koliko se curice trude biti poput praznoglavih kurvica iz medija... ali nekako se trudim da je naucim da ima svoj stav, da se ne trudi uklapati... a sta ce biti vile znaju... ali sto se tice neta i sranja s tim, pa yebem mu majku, moras kontrolisati sta maloljetno dijete tamo gleda, radi, pise, cita... ja ne znam da sam u zivotu izasla vanka, a da me moji nisu pitali gdje cu i s kim cu... pricam o prednet eri :D o proslom vijeku, prakticno hahahahaha osim toga, djetetu se treba posvetiti, a ne mu uvaliti kakvu igrackicu samo da ga "skines s vrata, da se zabavi". moja obozava da joj citam basne ;) :* :)))) ljubim te, hercegovko u dusi :D
Prikaži sve komentare (9)