Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to kad internet i tv odgaja djecu..
da roditelji malo vise kontrolisu sta im djeca rade, ta bi djeca bila u daleko manjoj opasnosti... kad ga sutne u sobu i da mu mob. i net, samo da se ne mora baviti njime, prvenstvena odgovornost za ovakva sranja je na tom roditelju, pa tek onda na manijaku koji tom djetetu salje neprimjerene sadrzaje. treba u zakonu prvo regulisati kaznjavanje za ovakav vid zanemarivanja djeteta od strane roditelja, jer je to dijete prvenstveno njegova briga!
ma nemamo mi nacin da sprijecimo da se dijete umlati do smrti, to nam postaje svakodnevica. kako danas tinejdzerke idu u skolu, a ksko su prije rata? ja u gimnaziju nisam smjela doci u sorcu, minicu, bretelama, dekoltiranoj majici, providnom odjevnom predmetu. danas u skolu idu kao da su u disko posle, i svima sve normalno - i roditeljima i nastavnicima. i onda kad ti manijak safata dijete - kriv manijak. jasta je nego kriv, ali hajmo poci od onog ko bi stvarno trebalo da skrbi o tom djetetu. nije bitno je li beba ili ima 16 godina - dijete je odgovornost roditelja!
hahahaha, kod mene ovdje objavljen :)))) hahahahaha nebitno totalno. basne su zakon :)))) u svakom slucaju bolje od prica u kojima lijepa princeza ceka lijepog princa, sto je na kraju formula za sretan zivot. koja ljiga! :D