Ja razumijem Safeta u potpunosti ... Lik zabije jedan gol i odma ga dizu u visine... Pa kad bi se tako ulazilo u repku onda bi svako mogao igrati ... Ne sporim da je TSS usao na misteriozan nacin u repku ... al ni jedna lasta ne cini proljece. Jos ga poredit sa Ibrom + Tonim .... totaly shit ...
Lombardi je ocigledno pretjerao. Sa 24 godine Zlatan je imao dva kupa i jedno prvenstvo Holandije s Ajaxom i jedan Scudetto sa Juventusom. A sa zlatanom ni Toni a ni nas Milan ne mogu u isti tekst, a kamoli u istu recenicu.
@liamsi mora da si futbal samo igrao na PS / Xbox ... i ne razumijes se u to. Ae super ... ajde da pozovemo sve igrace sto nisu u repci i da su postigli gol u za vikend u inostranstvu. Bez ljutne ... glup si! Bilo bi ih samo iz Ceske 3-5. Ne treba ga zaboravit, treba bacit oko na njega jer je mlad. Ali odma u repku ne ... pa cak i sa ovim problemima sto trenutno reprezentacija ima... Moze se igrat i bez napadaca. Pogledaj sastav Slovacke protiv Spanije. Reultat 2:1 za Slovake u napadu je bio Marek Hamsik i nije klasican spic! Sjecate se utakmice, ja mislim da je bilo protiv Danske u gostima kad je Barbarez igrao stopera ... bio je najjaci igrac na terenu. Znaci moze se samo se mora sa tim "neobicnim" igracem porazgovarat. Ne vrsiti pritisak na njega. Ipak ja mislim da Visca uz ofenzivna krila Hajrovic + Lulic mogu ostvariti dobar rezultat ... i dobro odigrat ofenzivno.
Prikaži sve komentare (43)