Jao kakav "eksperiment". U Kanadi se boje muslimana jednako kao u SAD ili bilo gdje drugo. "Rednecks" ih zovu "diaper heads, camel fuckers, stone throwers", isto kao oni u Americi, a obrazovaniji ljudi su oprezniji sa pogrdnim nazivima, ali ih se jednako plase. Kad dodje vrijeme da muslimane ubijaju na ulicama, Kanadjani ce biti jednako fini kao i oni u Teksasu. Englezi su to. Sve ih je ista majka rodila. Nemaju nikakvih moralnih dilema kad treba da se uniste citavi narodi. Pitajte samo americke Indijance. Dok ovi eksperimentisu, kanadski avioni ubijaju muslimane u Siriji i Iraku, ali eto veoma su fini jer su dozvolili da se musliman vozi u autobusu u gradu u kojem zivi. Stvarno su Kanadjani krasni i stvarno vole muslimane.
Draga limesa, veliki pozdrav i za tebe :-) Sudeci po minusima, kliksovci su moj komentar shvatili kao kritiku muslimana, a ne anglosaksonskih zlikovaca. Izgleda da se bolje razumijem sa Arapima nego sa mojim bivsim sunarodnjacima.
Lakse se zivi kad se ne zamaras sa razmisljanjem. Pogledas neki bezvezni, namjesteni video, iz toga dodjes do zakljucka koji ti serviraju oni koji su video pravili i sve super. Ni brige, ni pameti.
Prikaži sve komentare (144)