Ima u ovoj prici puno vise nego sto Klix ili CNN pricaju. Ova zena nije osudjena na smrti onako bez veze. Imala je dugo sudjenje i na njemu je stalno mijenjala pricu. Jednom je rekla da ga ona nije ubila nego je neka druga osoba u kuci to uradila. A zatim je rekla da je ona ga ubila kad je nju pokusao silovati, a dokazano je da je ona dva dana ranije kupila taj noz koji je upotrebila, sto znaci da je isplanirano prije vremena. A zatim je rekla da je ona prije bila silovana (Sto negira prvu verziju price), ali koja osoba se vraca raditi u stanu silovatelja nakon toga?? Ovo je prica koju Zapad koristi da bi dalje pljuvao po Iranu, mada oni nemaju blage veze o cemu se radi.
BalkanPrince2, ako bolje pogledaš njenu fotografiju, vidjet ćeš ogrpmnu laž. Radi se o njenim noktima, velikim noktima. Pokrivena žena muslimanka, a to podrazumjeva da je vjernica, ne smije imati onako velike nokte, a uz to još i nalakirane. Poslije ovog mog zapažanja, uvjerena sam da je priča montirana.
BiH prvaaak, ne dozvoljava joj religija iz određenih razloga. Nije tema za religijska objašnjenja. Onaj ko je upućen, zna o čemu govorim. A ti imaš Google, pa pronađi ako te zanima zbog čega ne može imati duge i lakirane nokte..
Prikaži sve komentare (172)