Igra nasih nije bila toliko ni losa. Problem je sto je pobjeda bila imperativ. Treba popraviti kiks protiv kipra. Svaka cast kao prvo Besicu pa onda onoj odbrani koja je igrala iznad svojih mogucnosti jer realno se nisam necemu od njih nadao. Zatim i Medunjaninu pa i Pjanicu. Mana nam je sto vezni red i napad nisu povezani. Moze da ih veze jedna cista desetka kao sto je bio Misimovic. Druga solucija je da se svi ukljucuju u napad i odbranu, kao sto je danas uobicajno u modernom fudbalu. Nazalost kod nas to ne funkcionise. Misimovic fali pogotovu protiv ovih slabijih. Ali nije rijesenje u tome da se vrati jer kondicije nema a za godinu i onako se opasta.
Naravno da fali Misimovic, ali ne ovaj danas nego onaj od prije 5-6 godina. To vrijeme je proslo i tu cinjenicu treba uvaziti. Sad imamo kvalitetne igrace samo ih treba znati koristiti na pravi nacin i ustimati da igraju kao ekipa. A tu pocinju problemi.
Reko sam da nije rijesenje da se vrati. Htjeo sam reci da mi ne mozemo nastaviti istu igru samo bez njega. Treba promjenuti citavu taktiku.
Prikaži sve komentare (91)