Razumijem zašto su maloljetnom M.B. (98) navedeni inicijali, ali pobogu zašto ne upozoriti ostale tko je taj PUNOLJETNI razbojnik kojega bi se trebalo pripaziti , označen samo inicijalima. UPOZORITE LJUDE NA RAZBOJNIKA I SILEĐIJU !!!
Razumijem ja sve to što ti napisa, ali sam isto tako uvjeren da ništa od navedenog nije važno u ovom slučaju ? Policajci sigurno u tako kratkom roku nisu uhvatili pogrešnu osobu, i još sigurnije je da su na licu mjesta zatekli i žrtvu i počinioca, dakle nema govora o " grešci ". Nažalost, zakon to tumači na način na koji si ti to rekao u svom komentaru i yebeni zakon, kad ga tako promatraš, uvijek je na strani počinioca a ne žrtve !!!!! O tome sam ja mislio kazat neku riječ ???
Valjda nisu ni policajci toliko neuki i bez veze tipovi da privode sve koji su se zatekli na licu mjesta. Znaju i oni obavit inf. razgovor, eliminirati one koji sa slučajem nemaju veze, suzit krug na žrtve i osumnjičene i tek onda privodit i primjenjivat ostale potrebne mjere. Znači, vjerojatnoća da se na inf. razgovoru nađe nedužna osoba je vrlo mala. U krajnjem slučaju, inf. razgovor i nije nikakva represivna mjera i nikome neće dlaka s glave falit nakon njega. Ne razumiješ me, govorim o onome za koga se " NESUMNJIVO" utvrdi da je odgovoran. Pusti ti po strani one koji su slučajni prolaznici i svjedoci " dogadjaja ". . Osnovano osumnjičenu osobu nikad ne bih inicijalima oslovljavao, pa ti misli što god hoćeš ?
Prikaži sve komentare (24)