Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam pozadinu ovoga i zelim brz oporavak decku ali cesto neki maloljetnici traze guzici cepa
Nije ni ovaj stariji bog zna 21g (i on klošar 100%)., da ga je neki komšo od 40 nalaušio znao bih da je zaslužio, a ovako..??
Sve je ovome kriv GTA: San Andreas, vjeruj te vi meni.
Ili mozda edukativni, srpski, gangsterski filmovi tipa Rane.
Ili Tate i Mame.
Soryyyyyyyy, prethodni komentar mi se omaknuo na pogrešnom mjestu. Oprostite !!!!
Čist dokaz njene nebuloze je to što se ona kandidira za člana Predsjedništva '???? ......... koje države ???
I taj što je 93 godište u nekim zemljama gdje je punoljetstvo sa 24 bi bio maloljetnik... Čudno je to s nasiljem kod nas, djeca su frustrirana osobnim neispunjenjem, uzaludnim ambicijama, jednom besperspektivom... Bilo je nečega u onim omladinskim radnim akcijama prije rata, mladi su se družili, upoznavali istresali korisnim radom nagomilanu energiju, pronalazili cure, ženili se udavali..., pamtili do života ljude i zabave, bratimili se....
to je nasa drzava kad maloljetnik zajebaje odrasle i kad mu niko nemoze nista,malo ga nasibas i na kraju popusis foru.,zivjela Maloljetna delikvencija.,
nemas pojma konjino glupa
Razumijem zašto su maloljetnom M.B. (98) navedeni inicijali, ali pobogu zašto ne upozoriti ostale tko je taj PUNOLJETNI razbojnik kojega bi se trebalo pripaziti , označen samo inicijalima. UPOZORITE LJUDE NA RAZBOJNIKA I SILEĐIJU !!!
Razumijem ja sve to što ti napisa, ali sam isto tako uvjeren da ništa od navedenog nije važno u ovom slučaju ? Policajci sigurno u tako kratkom roku nisu uhvatili pogrešnu osobu, i još sigurnije je da su na licu mjesta zatekli i žrtvu i počinioca, dakle nema govora o " grešci ". Nažalost, zakon to tumači na način na koji si ti to rekao u svom komentaru i yebeni zakon, kad ga tako promatraš, uvijek je na strani počinioca a ne žrtve !!!!! O tome sam ja mislio kazat neku riječ ???
Valjda nisu ni policajci toliko neuki i bez veze tipovi da privode sve koji su se zatekli na licu mjesta. Znaju i oni obavit inf. razgovor, eliminirati one koji sa slučajem nemaju veze, suzit krug na žrtve i osumnjičene i tek onda privodit i primjenjivat ostale potrebne mjere. Znači, vjerojatnoća da se na inf. razgovoru nađe nedužna osoba je vrlo mala. U krajnjem slučaju, inf. razgovor i nije nikakva represivna mjera i nikome neće dlaka s glave falit nakon njega. Ne razumiješ me, govorim o onome za koga se " NESUMNJIVO" utvrdi da je odgovoran. Pusti ti po strani one koji su slučajni prolaznici i svjedoci " dogadjaja ". . Osnovano osumnjičenu osobu nikad ne bih inicijalima oslovljavao, pa ti misli što god hoćeš ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sigurno oko teke za matematiku
Maloljetnik je pripadnik romske populacije?
roditelji, ne odgaja se dijete na ulici samo