Velika je stvar da od jedne reprezentacije koja se krpi igracima koji brane po Javoru u Srbiji ( nista protiv Javora i Srbije ), dodjemo do reprezentacije koja ostavi jednog igraca iz Serie A kuci, nema mjesta za jednog Muslimovica ili Zeca pa cak i Stilica. Oproste nam se 2 sjajna igraca, nosioca ekipe i ruku na srce, bez njih, to ne izgleda nimalo slabije, dapace, nema nekoga sa problemima tezine ili discipline. Obrusavanje na Svena Susica je trebalo prestati najkasnije na utakmici protiv Irana, Pape je poveo Avdiju, Svena, Besica i sva trojica su svoj zadatak ispunila ekskvizitno. A ove ambicije navijaca Zelje da se zove neki Stanic su krajnje nerealne, pogledas sta je uradio u njihovim evropskim utakmicama ove sezone, jasno ti je da je decko igrac koji bljesne pa ga nema na duge staze, s druge strane Cimirot sinoc igra u vezi protiv Xhake i Stranzla pa FKS ima posjed 51 posto jer on osvaja mnogo lopti, a nijednu ne trosi.Spisak je odlican, a sad nacionalne i navijacke simpatije...
Sad ja da s tobom raspravljam, a nekad su nam u odbrani bili Nadarevic i Jahic, u vezi Muratovic, na klupi Alispahic i slicni padobranci. Prati malo fudbal/nogomet.
Tek vidim po tvojim drugim komentarima, ko si, sta si i sta pricas. E posto je nama i nas spisak, nadji si nekog da raspravljas spisak Nike Kovača.
Prikaži sve komentare (243)