DALI?? Dali jesu ali je Vucic to lijepo objavio da su dali ali nije na koji nacin i pod kojim uslovima hahahahaha. Nadjite informacije na netu oko toga pa ce vam biti jasno za sta su dali i pod kojim uslovima. Samo budala moze pomisliti da su tek tako dali / poklonili tu 1 milijardu i da Srbija nece vratiti sa debelim kamatama a u ovom slucaju ce vratiti drzavnim blagom ito najboljim lokacijama u Beogradu i okolini kao i neke drzavne akcije u firmama itd. ! milijarda data a zauzvrat dobijaju vrijednosti od 1,4 milijarde.
al glavno je ono tvoje 'nadjite na internetu' posto ti to svoje naprdjivanje nemozes da nadjes. Vas nece ni da uzmu u razmatranje koje ste gnjide. Srbi su skontali da treba zayebat i USA i Rusiju...a okrenuti se onima koji hoce da plate za Srpski kvalitet sto u hrani sto u vojnoj opremi bez ucjena. Arapi znaju da ste vi smrdezi koji bi sutra radi svicarskog pasos i par evra i vjeru prodali,..da ste neradnici i samo lezil***vici koji traze sadake a ne saradnje. Svi znaju da Srbin nikoga ne mrzi i znaju KO JE KRIV za taj rat u 90-tim
Kamata je navodno 2 %. "Vlada Srbije jednoglasno je usvojila zaključak o prihvatanju kredita od Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) u iznosu od milijardu eura. Srbija će kredit vraćati deset godina uz godišnju kamatnu stopu od 2 posto.Veliki dio kreditnih sredstava će biti investiran u projekat "Beograd na vodi " , pišu mediji u Arapskim Emiratima. Jedan od uslova za investiranje novca iz UAE je izgradnja najveće džamije u Evropi kao i zabrana točenja alkohola. - See more at: http://www.***/vijesti/regija/184403-centralni-dio-beograda-na-vodi-najveca-dzamija-u-evropi-gradit-ce-se-u-beogradu.html#sthash.EYCECW73.dpuf"
Prikaži sve komentare (191)