KAko ces ti uskoro da sletis moj Vladimire,,stao si Amerima na zulj vec odavno(vjerovatno imaju druge planove sa Rusijom),ovo obaranje aviona je samo povod za tvoje rusenje bio,pa su ga mozda i sami AMeri srusili.
AMERI SU SRUSILI AVION ALI STO SE TICE RUSIJE AKO DODZE DO TOGA MOZDA NESTANEMO I MI .NECVRKUCI PREVISE. AMERIKA NIJE SILA NIKAKA OSIM U atomskim: vidi sta su oni to drzali u avganistanu samo kabul u iraku upali i pobjegli nisu mogli vise izac nakraj . MOJ PRIJATELJU AMERIKA KOPNENO JE SAMO BRZA KO PROVALNIK U BANKU I POBJEGNE . SA NJIMA SE TRAB DRUKCIJE NEDOZVOLIT DA BRZO ULETE .SA RUSIMA NEMAJU SANSE .
E moj Zorak,pogresno razmisljas,u svim tim zemljama su AMeri uradili onoliko koliko im je trebaloostavili takvo nesredjenu sitiaciju,da je njihovo prisustvo u tim zemljama u narednih 50 godina neophopdno,kao i ovdje u Bih sto je.Da nije Amera Bosna bi se sutra raspala.KAkvi Rusi,140 miliona ih ima ,od toga samo 42% pravoslavaca,citao sam neki dan da im je oruzje jako staro,da se ne moze porediti sa AMerickim.NAravno da bi imali prednost u slucaju da ih AMerikanci napadnu na njihovoj teritoriji,Ruske Zime su zajebale i Hitlera i NApoleona,ali ce ih Ameri ekonomski unistiti,sami ce hebati maju Putinu,kao i Srbi sto su Milosevicu.
Prikaži sve komentare (48)