Samo oprezno sa Četnicima... Oni samo čekaju novo vrijem da ratuju... da vrše masovne zločine i pljačkaju tuđu imovinu. To je ideološki ukorjenjeno u njihovoj tradiciji. Mi imamo tu nesreću da moramo živjeti sa njima. Moramo im dai do znanja da će ovaj put polomiti zube ako se usude ponoviti Zvornik, Srebrenicu, Bratunac, Prijedor itd. Ova ojebina o kojoj je riječ (nazovi vojnik čifutski) je samo primjer kakvi su četalji i kako odgajaju svoju djecu. Bošnjaci naoružajte se maksimalno (Jedna kuća = jedna puška) ... učimo od četalja, vijekovima je kod njih tako.
zašto navodiš slobodne SRPSKE gradove kao eventualne buduće sukobe.... zna se šta je ostalo neoslobođeno pa zapiši i isplaniraj odbranu ali i pravac povlačenja, obavezno!! GLAMOĆ, DRVAR, PETROVAC, GRAHOVO VOZUCU, OZREN.... nema više mudzosa da vas brane ubijaju se sami izmedju sebe, klimatterična kučka Erdogan pisaće samo protesna pisa, Arapi neće na nas bolji smo kupci..... a ti prouči kuran zatekbiraj i dođi da pogineš! :*
Tzv VRS sa svom logistikom bibše JNA nije mogla vojno poraziti Patriotsku ligu, naoružanu lovačkim naoružanjem i nekolicinom vojne opreme. Hrabrost srpskih vojnika je dokazana u prehodnoj agresiji na Bosnu i Hercegovinu. Armija Bosne i Hercegovine je do nogu potukla tzv srpske borce pred sami kraj rata... počeli ste bježat ko miši... možda si mlad pa neznaš. Da nije bilo MZ ti bi danas pecao ribe na drini ali sa one (desne) strane... u to budi siguran. Vi ste zlo sa kojim se bosna i hercegovina bori stoljećima... odolijevala je i odolijeva i dan danas. Upamti, nisu bošnjaci više naivni kao 91-92 ... Ovaj put bi nosali gaće na štapu... upamti.
Prikaži sve komentare (334)