Apple pravi najbolje telefone iz jednostavnog razloga što im rade hardver i softver, kontrolišu aplikacije na AppStoreu i najviše pažnje polažu da telefon naprave jednostavnim i korisnim uređajem. Nakon nekog vremena čovjek se navikne na neke sitnice koje su korisne i jednostavno mu ne leži drugi telefon. Istu stvar pokušava Microsoft sa preuzimanjem Nokie, da li će uspjeti ostaje da se vidi. Međutim, da je precijenjen, to definitivno jeste, ali ne samo iPhone nego svi flagship telefoni.
Po meni je najbolji, jer sam probao konkurentne platforme i najviše odgovara mojim potrebama, što bi rekli "leži" mi. Naravno da je to subjektivan dojam, tebi možda više leži Android ili WP i sve je to okej. Jednostavno mi se ne da prepucavati nekakvim činjenicama, recenzijama, benchmarcima, ja kupujem telefon k'o što kupujem i cipele, sviđaju mi se, ugodne su i kupim ih. Samo eto smatram da bi čovjek trebao probati sve što se trenutno nudi da bi mogao sebi odabrati ono što mu odgovara, naravno ako ima novčanik koji mu prati želje.
Sasvim logično je da moj komentar predstavlja moje mišljenje, Za one kojima je moc logickog zakljucivanja slaba detaljno sam elaborirao svoj komentar :)
Prikaži sve komentare (81)