Gavrilo princip je prvo ubica ubiti trudnu zenu je ubistvo on je nesto slicno kao sada kusta nemanja ili fikret Abdic u ratu nikakve ljubavi prema Bosni nego stvaranje velike smrdije u interesu te iste srbije,Prvo srbija je teroristicka drzava koja terorise Bosnu vise od 100 god pa onda njeni sateliti kao princip i ostala bratija.
pusti neobrazovanog kretena! Zar ti nije jasno da protiv Gavrila Principa laju samo neobrazovani bošnjački kreteni poput ovoga gore.... Niti jedan bošnjak koji ima bar normalnu srednju školu, da ne kažem i fakultet, neće ništa ružno reći na njega....Akademik Muhamed Filipović kaže da je to heroj i da ga ne vole primitivci samo zato što je Srbin. ništa vše!
@srchavez a nije Sadomazohizam od bocnjaka postat srbin kao sto ste vi uradili,jedno je gotivit neku okupaciju a drugo je izdat naciju sto ste vi uradili i radite i dalje.zasto prijateljsmrija nije poslal svoju vojsku da oslobodi Bosnu nego poslal atentatore,hoce da se hebe da joj neudje.izgovor nismo mi bas kao i u zadnjem ratu arkan dodje sa tenkoma a smrdija kaze da ona stim nema nista,toje kurva drzava gladna teritorije i tudjeg dobra,sto se nije branila nego pobjegla sa vojskom do grcke e hraborosti spske vojske i nekih pasica,viste popeli tenkove na brda i ozezi po gradu dje ste mozda rodjeni i odrasli samo sto vecina naroda nece da zivi u drzavi koja nepostoji..
Prikaži sve komentare (292)