Objavljuje memoare
24

Kramer iz serije "Seinfeld" otkrio da mu je dijagnosticiran rak: Uklonili su mi cijelu prostatu

D. J.
Foto: Imdb
Foto: Imdb
Zvijezda serije "Seinfeld", Michael Richards, otkrio je da mu je dijagnosticiran rak prostate tijekom ljeta 2018. godine.

U svojim nadolazećim memoarima pod nazivom "Entrances and Exits", 74-godišnji glumac je detaljno opisao kako je saznao da ima rak prostate koji je tada bio prvom stadiju.

Sve se dogodilo tijekom jednog rutinskog pregleda, a legendarni glumac kaže da bi bio mrtav da nije prošao kroz operaciju uklanjanja prostate.

"Pomislio sam: 'Pa, ovo je moje vrijeme. Spreman sam da odem'," rekao je za magazin People o svojoj prvobitnoj reakciji na vijest.

"Ali onda mi je sin pao na rame i samo nekoliko sekundi kasnije čuo sam sebe kako govorim: 'Imam devetogodišnjaka i volio bih da budem tu za njega. Da li postoji način da dobijem još malo života?'", dodao je.

Nakon što je prošao biopsiju, Richards je rekao je da mu je doktor preporučio hitnu operaciju uklanjanja cijele prostate.

"Moralo je brzo da se riješi", rekao je. "Morao sam da idem na kompletnu operaciju. Da nisam, vjerovatno bih bio mrtav za otprilike osam mjeseci."

Blisko iskustvo sa smrću inspiriralo ga je da objavi svoje memoare, za koje je rekao da ga je natjeralo da napravi potpunu retrospektivu svog života, piše Daily Mail.

Podsjećamo, glumac, koji je osvojio tri Emmyja za ulogu Cosma Kramera u legendarnom sitcomu, bio je uglavnom izvan svjetla reflektora od 2006., kada je snimljen kako viče pogrdnu riječ grupi Afroamerikanaca koji su mu dobacivali tijekom stand-up seta tijekom nastupa u Los Angelesu.

"Nisam rasist. Nemam ništa protiv crnaca. Čovjek koji mi je rekao da nisam duhovit upravo je rekao ono što sam ja sebi govorio neko vrijeme. Osjećao sam se potišteno. Htio sam ga spustiti", rekao je nedavno magazinu People o incidentu koji mu je uništio karijeru.