Naravno da smo svi razočarani ali nije smak svijeta i nećemo sada dizati ruke od naših Zmajeva.. Idemo dalje, čeka nas puno posla još da odradimo zajedno, da se ponovo dignemo i zajedno pređemo dosta prepreka.. Do jučer smo bili svi jedno, neka tako i ostane brate dragi, dostojanstveno treba se i nositi sa porazom.. hvala Vedo, hvala Zmajevima bili smo ponosni na vas!!!!!
jeste velika greška što nije bilo adekvatne izmjene nakon primljenog golam, trebao je selektor odmah mijenjati i reagovati, ali gotovo sada. Nažalost idemo kući, mogli smo još jedan krug, imamo dobre igrače, imaju volju ...više sreće dalje aBd..
kod nas uvijek mora nešto naopako krenuti, ne može nikad glatko. Priliku koju smo imali nismo uspjeli iskoristiti do kraja, međutim šta je tu je.. samo me nerviraju pojedini, ustvari većina što su se sada okomili na igrače psuju, vrijeđaju i slično to mi se ne sviđa nikako, valjda trebamo biti zahvalni i na ovome a ne sada pljuvati ih i govoriti da su najgori..Donijeće oni nama još puno sreće i radosti aBd, slažeš se?
Prikaži sve komentare (121)