Znate sta, DOSTA vise blacenja Dzeke i njegove porodice!!! Kako vas vise nije stid, sta momak vise da zradi za svoju drzavu pa da mu sjasete vise!!! Setka se ovo ono, ma jeste li vi mozda dali 35 golova za BIH ???? O ljudskim kvalitetama da ne govorim! Voli covjek Amru, pa podrzite ga kreteni jedni, pokazite postovanje!!!! Od svih, on bi trebao imati kredita do kraja zivota , da vise nista ne ucini za nas!! Ja da sam on ne bih ni igrala vise, kakav tretman ima od "najboljih navijaca"!!! gamad jedna ljubomorna!
Ljubomorni majmuni, smrde ne mogu naći pravu riječ za takve ljude. Gade mi se, čim neko nesto uradi odmah ga blate. Sad je besic glavni jer je odigrao fenomenalno utakmicu. A neki dio ti ljudi koji hvale besica danas sutra će ga blatit jer je možda pogrešno dodao. Ja ne znam sta je tim ljudima u glavi, mozak definitivno nije!
Sreća pa on nije ti.. Džeko ima odličan tretman kod navijača, ova manjina nije bitna, i smatram da ta ista manjina ne zaslužuje posebnu pažnju, dok komentari koji se osvrću na tu manjinu istoj daju podstrek za daljnje pljuvanje i blaćenje. Zato pomozite svima - ignorišite. btw. Džeko je pametan dečko i ne čita forum, jer da čita ne bi bio gdje jeste..aj zdravo
Prikaži sve komentare (66)