Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate sta, DOSTA vise blacenja Dzeke i njegove porodice!!! Kako vas vise nije stid, sta momak vise da zradi za svoju drzavu pa da mu sjasete vise!!! Setka se ovo ono, ma jeste li vi mozda dali 35 golova za BIH ???? O ljudskim kvalitetama da ne govorim! Voli covjek Amru, pa podrzite ga kreteni jedni, pokazite postovanje!!!! Od svih, on bi trebao imati kredita do kraja zivota , da vise nista ne ucini za nas!! Ja da sam on ne bih ni igrala vise, kakav tretman ima od "najboljih navijaca"!!! gamad jedna ljubomorna!
Ljubomorni majmuni, smrde ne mogu naći pravu riječ za takve ljude. Gade mi se, čim neko nesto uradi odmah ga blate. Sad je besic glavni jer je odigrao fenomenalno utakmicu. A neki dio ti ljudi koji hvale besica danas sutra će ga blatit jer je možda pogrešno dodao. Ja ne znam sta je tim ljudima u glavi, mozak definitivno nije!
Sreća pa on nije ti.. Džeko ima odličan tretman kod navijača, ova manjina nije bitna, i smatram da ta ista manjina ne zaslužuje posebnu pažnju, dok komentari koji se osvrću na tu manjinu istoj daju podstrek za daljnje pljuvanje i blaćenje. Zato pomozite svima - ignorišite. btw. Džeko je pametan dečko i ne čita forum, jer da čita ne bi bio gdje jeste..aj zdravo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I krv svoju za Bosnu moju... Ne zaboravi to Džekson i sve će biti ok....;) Nigeria-BiH:0:4
Prvo poluvrijeme...
www.youtube.com/watch?v=VWPtZUrkmHc
Napred Zmajevi, oderimo im guzove u subotu.
Dzeko, malo vise trke ovaj put, molim te. Ne moze Lulic trcati za sebe i za tebe.
Živio ti nama Edine i ti i tvoja obitelj, hvala ti za sve!
oooooooo Edin Džekooo
Dragi Edine, veliki mir caruje u srcu onoga koji i pohvalu i osudu, podjednako ravnodusno prima. Veliki mir caruje u velikim ljudima, a ti jesi gromada od covjeka i fudbalera! I vracaj sto prije onaj osmijeh koji si imao dok si igrao za Wolfsburg:-)
iskreno se nadam.......da će BiH I Hrv proći u sljedeći krug natjecanja
Ebo njega....
fakat je dosta gluposti, da li ovi pmetnjakovići znaju da nam fali igrača pogotovo napadača za jednu ozbiljnu reprezanticuju koja želi nešto postići. Imamo 2 napadača i trebaju nam više nego ikad. Stvarno je glupo uporedjivanje i stvaranje negativne atmosfere. Džeko je vrhunski fudbaler sa svim vrlinama i manama, sjetite se koliko nam je bio potreban kad se pojavio u repki i šta je sve postigao od tada.Vedo je opet posebna priča, da nije imao tešku povredu na vrhuncu karijere bez dvojbe bi bio na vrhu svjetskog fudbala,. Problem je što i jedan i drgi u svojim klubovima igraju pozicije koje puno ovise od suigrača i nažalost rijetko igraju jedan na jedan, ako ne dobiju upotrebljivu loptu nije rješenje da trčkaraju i gube snagu pa kad zatreba da ne mogu završiti akciju. Sretno momci, vjerujemo u vas.....
TAKO JE MAJSTORE!
EDIN DŽEKOOOOOOOOOO OOOOOOOOOO OOOOOOOOOO!!!!! IGRAJ BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEE!!!!!!
Kolasinac i Ibisevic majka!
...klix, velemajstor potpale...od svih džekinih fotki, metnuo ovu :)))
Aj tinks rezultat iz open..
You know what you want...
hahahaha ne diraj bola baku, šta ti je :D