Evo nam stigle ove vlaške (poturene) poturice. Kad napravite DNK analizu i shvatite da ste Turci original, od glave do pete, ispuhaćete k'o balon! Vidim tu i Mustafa došo, mer'aba Mustafa, š'a mai?! Jesi li se skoro čuo sa rodbinom u Turskoj?
E pošto su Turci pobijedili i na Marici 1371.godine i na Kosovu 1389.godine, uz učešće nekih tamo Brankovića, mi smo nažalost dobili vlahe, koje su Turci 1527.godine kao roblje doveli u Bosnu iz Rumunije i čije su žene jahali 500 godina (bez premca najduži porno-film na svijetu), a čiji si ti vlahu koji se kriješ iza pseudonima Mustafinog, potomak. Danas ima DNK i lahko se može sve provjeriti, samo je pitanje smiješ li ti to ili ne. Ima doduše još jedan način, puno jeftiniji od DNK analize, a to je pogledaj se u ogledalo. Ako vidiš svijetlu kosu, plave oči, znaj da si nekim čudom potomak Slovena, ako vidiš tamnu kosu i iste takve oči, znaj da imaš puno familije u Turskoj koja broji nekih 70-tak miliona stanovnika.
Tako priča samo onaj ko nema pojma o životu. Kako neko može biti poturčeni srbin, kad srbi nisu živjeli u Bosni? Jesi li ti normalan? I ja svašta pitam nakon gluposti koje si napisao. Jesi li ti čuo za Iliju Garašanina? Ako si čuo onda trebaš potražiti "Načertanije" u kojem Garašanin piše da:" U Bosni žive Bošnjaci muhamedanske, katoličke i pravoslavne vere". Možete vi lagati koliko hoćete - ali samo sebe, jer činjenice govore drugačije, istina boli, ali šta ćeš, tako ti je to u životu, nisi ti mogao birati kako ćeš se roditi, nije ti niko kriv što su te od malih nogu lagali, pa ti danas živiš u iluzijama.
Prikaži sve komentare (69)