"10. juni 1991.godine stvoren embrion buduće antifašističke Armije RBiH". Tog datuma je njegov otac zajedno sa ostalim teroristima, medju kojima nije bilo narocito uglednih muslimana kao sto to tvdi Izetbegovic mladji, krenuo u razbijanje Jugoslavije, a samim tim i Bosne. Odlican podsjetnik za one koji tvrde kako su se Srbi spremali za rat, a jadni naivni muslimani vjerovali u bratstvo i jedinstvo.
Srbi su počeli razbijati Jugoslaviju antibirokratskom revolucijom. Jugoslavija je prestala da postoji 25. juna 1991. kada je Slovenija proglasila samostalnost. Izlaskom Hrvatske ostala je samo velika srbija. Bošnjaci nisu htjeli razbijanje SFRJ, jer smo znali da ćemo najviše stradati, ali kada je već razbijena, nismo imali izbora, jer bi i sa ratom i bez rata bio izvršen genocid nad nama, jer nije bilo mjesta za nekoliko miliona "muslimana" u budućoj "velikoj srpskoj državi". Jedina razlika je što bi genocid koji bi vršili Srbi u velikoj srbiji, bio veći od onoga koji se odigrao u prethodnom ratu. Imali bi cifru od nekoliko stotina hiljada ubijenih Bošnjaka. Dokaz za to je i prethodnih 10 genocida koji su izvršeni nad Bošnjacima, iako nikada ranije nije bllo priče o osamostaljivanju.
@Senad Ja taman mislio da ti odgovorim kad procitah "Dokaz za to je i prethodnih 10 genocida koji su izvršeni nad Bošnjacima". Automatski sam izgubio volju da pricam s tobom. Ako si raspolozen da te zajebavam, onda moze. Od ozbiljnog razgovora si digao ruke kad si napisao ovu glupost na kraju. Ne da ti je i ono prije bilo narocito pametno, ali je bar bilo podnosljivo.
Prikaži sve komentare (126)