Eto zasto sam ja neki dan govorio da mi sa pravim Hrvatima i Srbijancima nikakvih problema ne bismo imali - jer su to ok ljudi. Zivili bismo u miru, skladu i ljubavi na ovom brdovitom Balkanu. A ovo bi bio jedan fin i razvijen dio Europe. Nazalost, postoje ovi domaci wannabe i satro Hrvati i Srbi, koji pomenute zemlje nisu ni na TVu vidjeli - ali se furaju da su veci od onih pravih Hrvata i Srba. Pa tako eto i na tom skupu u Zagrebu. Od tih 200 koji su podrzavali tog fasistu Kordica - jedno 198 je bilo rodjenih Skutora. Ostali su bili ili porijeklom skutori ili daljnja rodbina fasiste Kordica.
Sve dok vi negirate drugima nacionalni identitet mira i napretka u BiH neće biti. Izvoli nastavi sa svojim fašizmom. Ja ako se izjasnim da sam Klingonac nitko mi to moje pravo nema negirati. No ti fašisto ljudima negiraš njihov nacionalni identitet, njihovo pravo. Razumiješ li koliko si glup?
Kao prvo Yebo ti fasista mater Kao drugo, niko ti ne brani da se izjasnjavas kako god hoces. Izjasni se kao moj kyrac, ako ti je to cejf. Gdje sam ja napisao da se ne trebate izjasnjavati kako hocete ?? Problem nastaje kada zbog vaseg pokusaja da glumite i budete veci Hrvati i Srbi od onih iz Srbije i Hrvatske - unistavate ovu zemlju. Dakle to je problem. Budite sta hocete, ali postujte zemlju u kojoj ste se rodili i u kojoj cete ABD biti ukopani jednog dana. Ne trazite hljeba preko pogace. Inace, drago mi je sto me takvi poput tebe nazivaju tako kako si me nazvao. To je jasan znak da sam susta suprotnost tome, jer vama je totalno iskrivljen istem vrijednosti.
Prikaži sve komentare (246)