Jebali mater ustasku. A kad je Milosevic 1991 napao Hrvatsku, ulizivali ste se Bosnjacima, kako bi i oni vas pomogli i kako bi Alija sto prije proglasio nezavisnost BiH, da bi se rat prebacio na Bosnu i Srbija iscrpila na novom frontu. I kad je sve to uradjeno, i kad su mnogi Bosnjaci iz BiH i Hrvatske ginuli po Slavoniji i Okucanima i Kninu, okrenuli ste curak i zabili Aliji noz u ledja. I ovaj Kordic, monstrum koji je u Ahmicima ubio dijete od 3 godine sa svojim bojovnicima sad se slavi kao heroj i katolicka crkva ga obilazila u Austriji na celu sa Puljicem. Puljic nikad nije nasao za shodno da obidje zrtve Ahmica, al eto bitno je da Bosnjo napravi Papi spomenik u Sarajevu i ulize se u guzicu ovim kockastim hijenama.
...da je alij aimao mozga ko što nije, trebao je rijšiti sa srbima...bi i onaj adil-begov sporazum sa njima...a aljo ode vezat zastave sa hdz-om..
Kakav si ti to balidjane spomenik napravio? I ja ne znam sto ste toliko zapeli za te ustase, to su vam djedovi bili vise no Hrvati. Kompleksi valjda.
Prikaži sve komentare (246)