Bosna i Hercegovina je zamlja koja uvijek ima u svojim redovima ljude, tako reći grobare, koji žele njen raspad. TAko je bilo kroz cijenu historiju naše zemlje, a evo i sada je to. Uvijek će se pojaviti neki Mihajlovići, Pavelići, Mačeki, Miloševići, Karadžići, Mladići... taman kada čovjek misli da smo se rješili gore pobrojanih, dođu Čović, Dodik, Bosić... i tako sve u krug.
Dodik, Čović i Bosić će sve učiniti kako bi napraviti klimu da je nemoguća Bosna i Hercegovina kao jedistvena i suverena zemlja. Radit će blokade gdje je god to moguće da se učini, samo da bi zadovoljili svoje uskohrvatske i uskorsrpske interese. Što je najgore od svega ovoga niti hrvatski niti srpski narod neće imati koristi. Svi ovim blokadama su na gubitku!
Čoviću je već 15 godina zabranjeno kandidovanje na bilo koje izvršene funkcije, treba mu sada zabraniti i kandodovanje na zakonodavne funkcije i onda će svi mirni biti. Ne znam kako Hrvati se ne okrenu Martinu Ragužu i njegovoj politici... a ne politici Dragana Čovića koji ih ugnjetava godinama
Prikaži sve komentare (182)