Nepropisna vožnja,... nepropisna i nelogična gradnja,.. Nigdje u svijetu ne postoji pet kružnih tokova u 300 metara na cesti kojom bi se trebalo voziti 60 kmh i koja bi se trebala zvati gradska magistrala. Pranje novca, izvlačenje,.. maksimalno. A bit će udesa ko u Rusiji.
Da nema kruznih tokova bilo bi ti jos gore,dosad mislim jos niko nije poginuo na kruznom u Zenici a prije je bilo cescih slucajeva udaranja pjesaka na prijelazima,sudara....Sto vise kruznih to bolje da ne mogu ''Rastoderi'' gaziti ljude pri 100km/h.Ovako se mora smanjiti brzina pri ulasku...
Jučer idem iz Radakova pravac Crkvice i vozim kao što i treba desnom vanjskom trakom, taksista koji je vozio od penzionerskog pravac Drveni most je prošao kroz kružni sa 50 do 55 kmh bez usporavanja i da nisam stao na kočnicu razvalio bi mi vrata. Ljudi ulijeću u kružne i izljeću iz unutrašnje trake direktno kao da oni imaju prednost. Jebe lud zbunjenog. E kako će tek biti na GGM-u i tim kružnim vidjet ćemo. koliko puta će se nabiti onaj koji ide iza ovog koji skreće.
Prikaži sve komentare (27)