UAE Srbiji donirase 10 000 000 a Kuvajt BiH 150 000 . Pa vi i dalje sami sebe tjesite na klix-u ,avazu i FTV kako " ba Srbe i Srbiju ba svi mrze , a nas Bosnje svi ba vole " . Sarajevska propaganda je najvise stete ucinila Bosnjama , ali Bosnje ce to kao i u vicevima ukapirati mnoooooooogo kasno .
Nema to veze, Srbija se reklamira na netu, pogledaj bilo koji strani medij, slike i video klipovi iz BiH, a tekst o Srbiji. Strani dopisnici su vecinom jos od vremena bivse Jugoslavije iz Beograda Srbi, oni rade za strane medije i oni lazu strane medije. Mislim Obrenovac jeste stradao, medjutim u Bosni "Obrenovaca" barem desetak. Odes na srpske medije, sta oni prezentiraju, tekst o "hororu u Srbiji", spominju "Obrenovac" nadjes na koju sliku "Obrenovca", steta nije 10% kao u Doboju, Samcu, Maglaju ili Zavidovicima. Medjutim Srbi se reklamiraju da ih je zadesila katastrofa na drzavnom nivou, sto nije tacno. Njihov najveci problem je bio kako sacuvati TE u Obrenovcu i nasipima. Jebote po Bosni klizista gutaju po 15 ili 20 kuca odjednom, a oni kukaju kao da im je na Beograd pala atomska bomba. Pogledas komentare, vrvi od Srba traze sadaku, od svakog, cak i od Amera po CNNu, i to prvo traze sadaku, Ameri ih odjebu, a onda oni raspale onu "putinovsku lizoguzacku". Ista stvar sa drugim.
Oni su odmah otvorili racune vlade, vlada im ima twitter konto, ljudi hoce pare da uzmu i to i rade. Koliko su uspjesni, to oni najbolje znaju, samo vecina pomoci je otisla u Srbiju. U Bosnu iz stranih zemalja se salje reda radi. U Srbiji stranih strucnjaka koje su poslali Rusija i EU ima na stotine, od Britanaca, Njemaca, Austrijanaca, Slovenaca, Hrvata, Francuza, Rusa itd.
Prikaži sve komentare (51)