Ovo je tragedija za jednu porodicu, ne daj Boze nikome. Ali, Semire, nemoj dnevnu politiku (BPS i SBB) uvlaciti u ovakve stvari.
a se zovem RAmiz Alilbegovic, imam 44 godine, bosnjak sam i musliman, borac u ratu, 3 sehida imam. Zena mi je ubijena. Nabijem ti ja ALiju i njegovu djecu i njegovu majku mrtvo na moj ***, i tebe isto koji tako mislis. Dok smo se mi borili on je djelio drzavu i prodao nas ustasama dole u mostaru da nas u logore bacaju kako bi mogao preselit hrvate iz srednje bosne. Alah ce kazniti njegovos sina i svu mu porodicu u to budi siguran!
Da smo slusali Zulfikarpasica i filipovica, da ostanemo konfederacija, i da se kroz narednih 20 godina demokratskim sredstvima kroz parlamente borimo za vecu bh nezasivnosti i drzavnu nezavnistost, danas bi imali vise zivi 200 hiljada i jos 3 miliona ,ljudi u BiH, a ekonomski bi bili mnogo jaci, i blizu EU ako ne vec u EU i to kao nezavisna drzava koju bi i srbi i hrvati prihvatili...ali ne Alija i nekolicina porodica, cengici zivalji itd, nije im to odgovoralo jer nisu bili kompenteni da vode demokratsku drzavu i da je grade...jer se nebi uspijeli obogatiti
Prikaži sve komentare (139)