Ja sam musliman, bosnjak, i Bosanac 100%. Moja religija i vjerovanje je moja privatna stvar. U mojoj Bosni ne bih pozelio ovakve tipove u politici i nadam se da ce religija i njeni cinovnici u buducnosti dobijati sve manje prostora u politici i na kraju izgubiti uticaj na nju. POLITIKU I RELIGIJU TREBA RAZDVOJITI KINESKIM ZIDOM. Dok god se crkve i dzamije budu petljale u politiku i drzavu, nece nam biti dobro. BiH moze uspjeti samo kao drzava sa kvalitetnim gradjanskim ustavom na osnovama moderne demokratije gdje smo svi ravnopravni 100%.
Svaka čast, prvi put vidim Bošnjaka koji podržava 3. entitet. Svaka čast. treba da ti Hrvatima ravnopravnost, slažem se. Čestitam na oštroumnosti.
Odlican komentar Boskos. Kod nas je izgleda nenormalno traziti normalnu drzavu. Ovaj komentar nema nista sa trecim entitetom Anti-Protivan, nego je zapravo protiv bilo kakvih entiteta I drustva zasnovanog na monopolu I diskriminaciji. Trenutni ustroj BiH je proizvod agresije I agresivnih unutarnjih I vanjskih nacionalisticih (fasistickih) politika.
Prikaži sve komentare (346)