SVI vi koji ovog covjeka smatrate cetnikom itd... ste ocigledno djeca 90 pa na ovamo. Ovaj covjek je branio BIH kada su mnogi smekali iz podruma. Vi ste ili nacijonalisti balavi iz RS jer vam ne odgovara sto je branio i bio na pravednoj strani sa pravednim idejama. Vi ste isto tako balava balavurdija koja tvrdi kao ovaj debil sto pita ko su cetvrti i da li su oni odbranili ovu drzavu? Jesu debilu ti cetvrti su odbranili ovu drzavu jer da cetvrti nije bilo Alija bi podjelio drzavu 93! Dok to pitas vjerovatno si dio koji se nazivaju BOSNJACI jer su muslimani jer vecina sa idejom o muslimanskoj bosni nisu branili BIH i isti ti su pobjegli i prepustili FOCU,VISEGRAD itd zlocincima kako bi se dokopali Sarajeva! Da mozda ovi nisu odbranili BIH????? Da si bio na pocetku shvatio bi da je vecina RAJE uzela pusku da brani Sarajevo i BIH ali sa idejom o jedinstvenoj BIH!!!!!!!!!
mb82mm62mm hajde na neki drugi forum pa provociraj ljude. U tvom selu vjerovatno nema, u Sarajevu je bilo. Pogledaj koji film koji govori o odbrani grada pa ces cuti i nemuslimanskih imena medju herojima odbrane. Ako ovo stvarno ne pises s ciljem provokacije onda, ili se malo obrazuj ili bogami posavjetuj sa nekim doktorom jer mnoge bolesti otkrivene na vrijeme se daju staviti pod kontrolu. Nek ti je Bog na pomoci.
Procitaj svoj zadnji post. Ne znas ni koji si spol. Prvo kazes "...... nešto se ne sijećam da sam s tobom polemisao" pa onda "Ja sam u ARBiH provela cijeli rat" ??? Treba li dalje sta komentarisati ?
Prikaži sve komentare (77)