@klix nisu 27,2 nego su trenutno 28,6. Al Caphoneß ide, jer smo poceli sa 3 mil, sad smo skoro 30 mil stigli. Covjek je u dusi Bosanac (politicar).
Politicari nece nikad priznat svoju krivicu. Krive EU, SAD i kineze koji nemaju nikakve veze sa BiH. Uli se prosle godine sam prijavio zbog utaje poreza, a u utorak kad su ga optuzili za 3.5 miliona, on je sam rekao da ima jos novca. Politicari u BiH bi pokusali da pobijegnu, da se izvuku preko veze i vezice, a Uli, kao covjek svoju krivicu prizanje, ne zali se i prihvata odluku sudije. Malo je onih koji bi priznali. On je od prosle godine mogao da pobjegne gdje god je htio. Imao je oko 27 miliona eura kod sebe u banci. Glupo ga je hvaliti, ali jos gluplje ga uporedivati sa politicarima u BiH.
schi, ne lupaj i ukljuci ono, sto ti je u glavi. prijavio se, nakon 10 godina i 30 miliona eura a ne sto je posten covjek. njemacka je kupila novi usb stick, pa se Uli ukakijo i prijavio. sad ide u "zatvor" jer se plasi, da bi od 30 miliona postalo 50 miliona. ovako ide pola godine u hotel (zatvor) i onda smije kuci u zatvor (samo da se svaki dan javi kod policije u minhen).
Prikaži sve komentare (61)