Znaci Rusi ce snositi sankcije zato sto su odbili da se povinuju americkim naredbama??! Jel neko primjecuje da ameri samo laju a da Rusi ne trose rijeci I da rade svoje. To sve govori ko drzi konce igre u svojim rukama :)
Upravo tako, Rusi ce snositi sankcije jer ne igraju po pravilima koje postavlja zapad. I tu ne mogu nista jer je ruska ekonomija 5% ekonomije SAD+EU. Ovdje mozes pogledati koliko Rusija gubi i prije uvodjenja sankcija. Pogledaj samo kurs rublje izrazen u dolarima I razliku u kamati na americke I ruske obveznice (tj. Russian sovereign yield spread). A I vrijednost dionica (micex stock index) je u slobodnom padu sto pokazuje da kapital masovno napusta Rusiju http://www.bloomberg.com/infographics/2014-03-07/putin-debt-to-equity-hit-on-crimea-seizure.html A i da ne spominjem to da sami Ruski bogatasi toliko vjeruju u Rusku drzavu da pare drze na zapadu.... sto znaci da ce zamrzavanje srestava boliti, puno boliti Helem, volili ili ne volili navedeni odnos snaga on je takav i Rusi se mogu malo kofrciti i onda ce se povuci na nacin da sacuvaju obraz, nesto tipa Krim ostaje u sastavu Ukrajine ali ce bu biti povecana autonomija... Pred nama je pa cemo vidjeti.
A evo jos jednog poteza koje govori o velikom samopouzdanju Putina :) http://news.cnet.com/8301-1023_3-57620341-93/russia-blocks-access-to-several-web-sites-critical-of-putin/ Huh, nije ni svaka sa zapada zlatna, ali niko pametan ne place za SSSR-ov i blagodatima koje donosi ruska dominacija poput navednenog blokiranja interneta
Prikaži sve komentare (24)