narod Bosanske Krajine je taj koji je proslavio i Dudaka i Drekovića. Ko god da je došao ovi naši ljudi bi ga proslavili. Lako je biti vojskovođa lavovima, a ne ovcama... No s istinom se treba suočiti... pod njegovim okriljem se na Raštelima švercovalo u milionskim iznosima. Vojskovođe su kupovale brašno po 100 KM a prodavali ga narodu po 500 KM. Ko god bi od obične raje došao na Raštela kupiti vreću brašna i kilu kafe završio bi u zatvoru vojne policije 5. korpusa.
Jeste preturio frajer milione pa mu ti isti krajisnici skupljali pare za pomoc da se moze braniti od cetnickih pokusaja okrivljivanja za neki od zlocina. Atifa licno znam i taj covjek sta je prosao poslije rata, a o ratu da ne govorim. Ja znam 100% da covjek trenutno ne zivi ni lako i u obilju pa gdje su onda ti silni milioni. Ili si potplacen da lazes ili te neko slagao ili si jednostavno od pnih kojima je isprasio tur pa moras govoriti protiv...
ti mozda njega licno znas ali ja sam LICNO zivio u Bihaću u ratu i također LICNO osjetio sve ovo sto sam rekao na svojoj kozi. zato mojne sra*i, jer ti mogu navesti milion primjera prika moj.
Prikaži sve komentare (136)