Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si heroj!!!
nemoj biti niko drugi osim Atif Dudakovic
E hebo te tito... ne blati ime velikog Atifa Dudakovica spustajuci ga na nivo te vucibatine...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ATIFE TI SI NAJVECI BOSNJACKI HEROJ VOLIMO TE
Heroj( sa Ratkom Mladicem granatirao Zadar) , a gdje je gen. Vlado Santic "furdo"???Gledaj mu "face" pravi grmalj!!!
GENERALE KUD TE NEPUSTISE PICKE DA IM SE NAJBES KEVE KAD SI BIO VEC ZAPOCEO.....ALIJA SMRAD NAS JE PRODO ....
toooo komadante,pusti politiku,od nje ti samo psuju majku,uživaj u penziji i mozak na pašu,ti si dao bosni što je trebalo dati,svoje si odradio koliko si mogao pošteno i vojnički,bilo mi je drago ratovati pod tvojom komandom.....al smo se namlacali srba i autonomaša ...auh..
Vid Atifa jest gadan,neda gledati u sebe mater mu!
kapa do dna generalne naš ŽIV NAM BIO
Cetnici, Autonomasi i Komunisti ne vole Generala, razmislite zasto????
Manki, ostavi časne Komuniste na miru, i ne stavljaj ih u isti rang sa ovima. I naš ponosni General Dudak je bio Komunista, Titin General, ali je na vrijeme kao i mnogi drugi Komunisti ustali i uzeli puške u ruke protiv Četnika, ustaša i Talibana, koje su već jednom pobijedili 1945-e
komunisti i cast muahahahahahhahahaha koja parodija...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Generale Dudaković, ti si naš bosnanski/bošnjački Maršal Paton i naša Pustinjska Lisica General Romel, ti si (a ne ovi drug oficričićii) naš Ponos i naša Dika. Ratovao si protiv 3 vojske, okružen sa svih strana, i odnio si pobjedu sa svojim Krajišnicima, pomogao nezauzimanje Hrvatskle i nejno oslobađanje, oslobodio Bos ansku Krajinu, vojnički i ponosno, i bez civilnih žrtava na neprijateljskoj strani. Jedino mi je žao što nisi oslobodio Prijedor, našu bosansku 'Guerniccu i Dahau', aiko su već bježali iz njega četnjaci.
Sta kazes, pustinjska lisica? :-)))) Hvala ti HappyHour, tvoj komentar je najsmjesniji.
to krivi aliju što potpisa primirije i naredi povlačenje kad nam je sve bilo pod nogama
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Isti Pape Susic, usta, oblik glave, gravitacioni izraz lica.Sta vi mislite?
Hmmm, ne slazem se, ali da i zanemarimo fizicki izgled, sigurno se razlikuje u jednom od Susica, on za razliku od Susica je posten i zna svoj posao.
idi malo u wc pa tamo kaki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka te, jedno je puska a drugo politika...
Gledaj Atka gledaj frizure.Zahebo je Bicakcica.
kalas47 12.03.2014. u 08:02 Odgovori 3015Mafijas isto ko i Hamdija Tigar i Naser Oric. Dok njihovi vojnici jedva prezivljavaju, oni plivaju u parama. Nabijem ih sve! Nabjemo mi svi tebe .Hebem te glupa da nisu valjali nebi ih narod volio Nasera voli citavo podrinje a ovu dvojicu citava krajina et glupsone pretpostavljam da nisi ni podrinjac niti kraisnik pa sve znas on njima..
Legendo, nemoj ti u politiku jer nije to za tebe. Cuvaj se ti penzije i svojih unuka.
Atifaga, da si pametan klonio bi se i politike i političara. Uživaj u penziji kad ti je bog dao.
Atif uvijek vojnik, nikada politicar!!! Ne zelimo ga kao politicara!
Nije politika za njega
narod Bosanske Krajine je taj koji je proslavio i Dudaka i Drekovića. Ko god da je došao ovi naši ljudi bi ga proslavili. Lako je biti vojskovođa lavovima, a ne ovcama... No s istinom se treba suočiti... pod njegovim okriljem se na Raštelima švercovalo u milionskim iznosima. Vojskovođe su kupovale brašno po 100 KM a prodavali ga narodu po 500 KM. Ko god bi od obične raje došao na Raštela kupiti vreću brašna i kilu kafe završio bi u zatvoru vojne policije 5. korpusa.
Jeste preturio frajer milione pa mu ti isti krajisnici skupljali pare za pomoc da se moze braniti od cetnickih pokusaja okrivljivanja za neki od zlocina. Atifa licno znam i taj covjek sta je prosao poslije rata, a o ratu da ne govorim. Ja znam 100% da covjek trenutno ne zivi ni lako i u obilju pa gdje su onda ti silni milioni. Ili si potplacen da lazes ili te neko slagao ili si jednostavno od pnih kojima je isprasio tur pa moras govoriti protiv...
ti mozda njega licno znas ali ja sam LICNO zivio u Bihaću u ratu i također LICNO osjetio sve ovo sto sam rekao na svojoj kozi. zato mojne sra*i, jer ti mogu navesti milion primjera prika moj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)