Bravo za momka. Izgleda da ce i Deni Milosevic igrati za nas. Svaka cast momci, nek niste pi*ke kao Tankovic bijednik. Mada je naravno tu Susic najveci krivac, jednako koliko i Tankovic.
Trebao je otici u London, pogledati jedan trening Fulhama, po mogucnosti utakmicu. Poslije toga, otici s momkom na rucak. Safet : "Reci mi Muamere imas li zelju da igras za BIH" Muamer: "Ne znam selektore jos, nisam o tome razmisljao. U narednih nekoliko dana cu donijeti odluku" Safet:"Vidi Muamere, ti nemas nas pasos, niti nase sportsko drzavljanstvo. Mi na tebe najozbiljnije racunamo. Evo ja sam bio na tvom treningu. pogledao sam utakmicu. Jako mi se svidjas kao igrac, i cim izganjas papire - ja na tebe najozbiljnije racunam. Upoznao si vec Edina, svi su momci onako dobri, vidjeces. Atmosfera u reprezentaciji je sjajna." I sjede u avion, i nazad u Pariz. Izgubio je jedan dan, ali je dao sve od sebe. Ako mali i pored toga odabere Svedsu, ko ga je*e. Ali Safet dupe nije pomakao iz Pariza, s potencijalnim reprezentativcima se raspravlja preko Dnevnog avaza i Oslobodjenja. Nemoj se praviti budala. Svi znamo kako pravi selektori rade. Ono nije bilo Dzekin posao sto je radio, vec Safetov
Kolasinac, Bicakcic i Hajrovic - svi ti momci su zaigrali iskljucivo zbog svog patriotizma ili zbog toga sto nisu imali sanse u drugoj reprezentaciji. Safet tu nista nije uradio. Cak je uradio sve sto je mogao da ih odbije od reprezentacije. Porucivao im da je logicno da igraju za druge zemlje. Ali nece to uvijek tako biti. Pusti ti taj patroitizam i druge gluposti. Neces mi valjda reci da Miske igra iz patriotizma. Bitan je KVALITET, to je jedino sto se pika. Sve drugo je nevazno. Svi su oni profesionalci i dat ce sve od sebe na terenu. I mi ne smijemo gubiti nasu djecu.
Prikaži sve komentare (61)