TUZLO STALI SMO SAMO ŠTO SMO KRENULI!! juce su u cijeloj bosni i vecem dijelu federalne hercegovine ljudi isli pred opcine. tamo su vecinom trazili ostavke nacelnika, otkaz svima koji su zaposleni bez konkursa, smanjenje plata na minimum i ukidanje placenih komisija i odbora. jel to samo nasa opcina valja? -tuzla ima najkorumpiranijeg nacelnika - opcina tuzla ima vecu administraciju od grada new yorka - 90% uposlenih u opcini fotelju je dobilo bez konkursa (imamoviceva rodbina, jarani, jaranice...) - u tuzli radi trecina ulicne rasvjete - dio vukovarske u si selu (200 metara od opcine) nema kanalizacionu mrezu pa motikom prokopaju kanaliće da fekalije idu u jednu rupu - lipnica nema vodovodnu mrezu a kad su stanovnici trazili da im nacelnik izadje u susret on dosao i rekao "nabijem na k*rac vasih 400 glasova" -naselje kula u centru (najzagadjeniji vazduh u tuzli) nema toplifikaciju jer je nacelnik imao manje glasova pa je rekao "eto nek ih grije sda"
da ne nabrajam dalje muka mi je kad vidim da sad vas rad podrzava isti taj ušljo imamovic, a ne zaboravite da je sinanu alicu i njegovom sinu jasenku zvanima "istina, pravda, pomirenje" do sada dao oko milion naših maraka evo sta pametan momak Nermin Bajic kaze o svemu: http://tuzla.danas.info/2014/02/10/nermin-bajic-revolucija-do-kraja-ili-lafina-iz-pocetka/
Ko ti placa da te lazne argumente siris ha??? Opcina Tuzla ima najnizi budzet u federaciji, majmune pa ti vidi kako bi taj neki madjionicar popravio stvar! Sve sto fali je planu koji grabi brze daleko ispred svih, jesi to ljubomoran?? Najjefitine komunalije u drzavi, lijepi grad, pristupacna javna preduzeca koja uspjesno posluju, mama gubi se placenik jedan!
Prikaži sve komentare (163)