Od kuda sada pa to? Pa vi ste i siti i bogati i vama je najbolje na kugli zemaljskoj u DODIKISTANU. Vaš vožd VAS neće izdati, koliko ima vila po Beogradu,Kipru,Grčkoj,Italiji, da li Vas je obavijestio?
@sitni ćevap Da li je moguće da su dogorjelost do noktiju, bijeda, jad i neimaština nadjačali ratno huškačku retoriku i floskulu o vječitoj prijetnji nestanku srpskog naroda!?
Gdje je ovdje korisnik Andricgrad, inace dezurni Dodikov rektalni megafon, da objasni gladnim Srbima kako je Dodik zaposlio u Vladu rs ljubavnice i kurve novinarke sa RTRS-a i SRNA-e. Jel znaju da mu je imovina procijenjena na 200 miliona KM stecena od 2006 kad je poceo da nacionalisticki divlja, i kada je pljackaskom privatizacijom mTela stekao to bogastvo. Da ima stan u Laktasima vrijedan 700.000 KM, da ima kucu u Lijevce polju, ribnjak i imanje vrijedno 2,5 miliona KM, da ima vilu na Dedinju vrijednu 2 miliona KM, da ima vilu na Juznom Kipru, ko zna sta u Moskvi ima, pravi velikosrbin, patriota, nacionalista, Lazar, Obilic, Dusan, Sloba Sloboda su mali misevi za najveceg velikosrbina Dodika. Ne mogu da vjerujem ni ja svojim ocima da je neko u rs-u zadovoljan.
Prikaži sve komentare (295)