Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kuda sada pa to? Pa vi ste i siti i bogati i vama je najbolje na kugli zemaljskoj u DODIKISTANU. Vaš vožd VAS neće izdati, koliko ima vila po Beogradu,Kipru,Grčkoj,Italiji, da li Vas je obavijestio?
@sitni ćevap Da li je moguće da su dogorjelost do noktiju, bijeda, jad i neimaština nadjačali ratno huškačku retoriku i floskulu o vječitoj prijetnji nestanku srpskog naroda!?
Gdje je ovdje korisnik Andricgrad, inace dezurni Dodikov rektalni megafon, da objasni gladnim Srbima kako je Dodik zaposlio u Vladu rs ljubavnice i kurve novinarke sa RTRS-a i SRNA-e. Jel znaju da mu je imovina procijenjena na 200 miliona KM stecena od 2006 kad je poceo da nacionalisticki divlja, i kada je pljackaskom privatizacijom mTela stekao to bogastvo. Da ima stan u Laktasima vrijedan 700.000 KM, da ima kucu u Lijevce polju, ribnjak i imanje vrijedno 2,5 miliona KM, da ima vilu na Dedinju vrijednu 2 miliona KM, da ima vilu na Juznom Kipru, ko zna sta u Moskvi ima, pravi velikosrbin, patriota, nacionalista, Lazar, Obilic, Dusan, Sloba Sloboda su mali misevi za najveceg velikosrbina Dodika. Ne mogu da vjerujem ni ja svojim ocima da je neko u rs-u zadovoljan.
PRIKAŽI ODGOVORE (47)
...sanjam li??? :)))
I ja sam se isto pitao..... Nadam se da smo budni :)
...lupio sam se tavom...i dalje isti članak :)))...anblivabl...
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Svi su oni isti,lopovi i svi oni sad dršću pred protestima.
Zapadni naučnici su otkrili da je psihopate najlakše prepoznati po 1.) patološkom laganju, 2.) potpunom nedostatku grižnje savjesti i 3.) potpunom nedostatku suosjećanja prema drugima, što se zove empatija. Psihopate pate od potpunog nedostatka bilo kakvih normalnih ljudskih osjećanja i konstante paranoje. Čovjek je dualističko biće sastavljeno od materije i ne-materije. Kada ova nematerijalna strana dualističke strane čovjeka odumre radi grijeha i materijalizma, čovjek postaje prazan poput ljušture i bezdušan kao - zombi. Na zapadu za njih kažu – psihopate, a u našem narodu ih zovu bezdušnici. Odlaskom jednog bezdušnika ništa se neće promijeniti, na njegovo mjesto će doći samo njemu sličan psiho-patogeni zombi. Ovdje je problem u bezdušnom psiho-patogenom ljudskom resursu koji je generiran u vrhu državnih institucija i koji se klonirao od vrha do samog dna punih 20 godina. Psihopate ne mogu surađivati sa normalnim ljudima jer nisu na istoj frekvenciji. Kad jedan psihopata dođe u vrh, on prepoznaje sebi sličnog psihopatu jer sa normalnim čovjekom ne može surađivati, zatim ovaj klonirani psihopata ispod njega postavlja sebi sličnog psihopatu (bezdušnika) i tako se generiraju i redaju od vrha do samog dna hijerarhije. Psihopatija uopće nije psihička bolest, već samo jedno mrtvo stanje duše – bezdušno.
UDRUZIMO SE SRBI HRVATI MUSLIMANI SVI SMO MI BOSANCI SVI U BOSNI ZIVIMO OVO TREBA BITI DRZAVA BEZ KANTONA I ENTITETA BEZ STRANAKA, UDRUZIMO SE DA ZIVIMO SVI SMO ISTI SVI SMO ISTA GOVNA AL ODVOJENO NIKAD USPJET NECEMO NITI MOZEMO .........
Ne idite, ima jos sijena. A uskoro ce i cijepljenje. Pardon odcijepljenje. Mile pici za Sumadiju obrezivat vinograde. A, Vi narode, ne vjerujte svojim ocima i stomaku. Samo meni, Milu i mom Prof. Putinu. Za olimpijadu utroseno 52 milijarde, a potkovano racunima 30? Na dobru je obuku otisao sef svih Srba na Balkanu i okolini. Samo, ko li je kojem predavanje o lopovluku odrzao. Uz sljivu se mezilo, a uz votku razbijalo. Da nisam bivao gore vise puta ne bih ni znao koji je mrak cim se zavrse sve lijepe pijanke i kavijarom zacinjene. Ali, kad zagrebes ispod povrsine, jad i olos.
@biofa Kako mi vama da vjerujemo,svima je jasno ko dobrovoljno ide da ratuje u Siriju,i za sta se tamo sprema.Kada budem procitao da ijedan Musliman na ovom portalu(ada pritom ne koristi lazno ime),osudi Vehabiski pokret,prvi cu biti koji osudjuje Cetnicki.Inace danas sam bijo na protestima rame uz rame sa Muslimanima i Katolicima.Tek kad budemo osudjivali ekstremiste u svojoj zajednici bice moguce povjerenje i tek tad bi ucutkali ove huskacke politike.
Evo ja prvi osudjujem vehabijski pokret, a ja sam musliman. Vehabijski pokret nema nikakve veze sa tradicionalnim islamom prisutnim na ovim prostorima. Ja prvi pricam svima oko mene u Tuzli, da mi pridje vehabija kad setam sa zenom i kaze nesto pogrdno ili mozda da me takne mene ili moju zenu, ubio bih ga na licu mjesta. Bilo je takvih slucajeva u Tuzli da vehabija zaustavi djevojku na ulici i isamara je zbog toga kako se obukla. Kod mene bi mu to bilo zadnje sto bi uradio za zivota. Inace u Tuzli ih ima malo ali su glasni. Jos nisu naletili na runjav nos.
A ovo za odlazak u Siriju. Misle zaraditi lak novac. Svi koji odu nisu zasluzili nista bolje nego da se vrate u crnim vrecama.
Gledam ovo krme na slici. Nebi ja njega ubio. On bi radio u javnoj kuci za muskarce i to samo gdje dolaze ku...i crnci...sam bi on sebi presudio.
Nekada smo bili na suprotnim stranama i pucali jedni na druge. ALI rat je davno zavrsio i sada smo na istoj strani, na strani jada i bijede. Svi imamo isti cilj a to je bolji zivot. Ne dozvolite da vas obmanjuju sa patriotizmom, nacionalizmom i mrznjom. To im je jedina taktika da drze narod pod kontrolom. Trenutni nasi i vasi problemi nemaju veze sa nacionalizmom. I nas i vas ubijaju nasi vlastiti politicari. Mene ne ubija Dodik vec Bakir, vas ne ubija Bakir vec Dodik. Svi mi imamo isti cilj i zelim vam uspjeha u borbi za bolje sutra. Veteran Armije BiH
čuj,opameti se,h,kad loj ovije mozak a govno se nadme pa misli da je srce junačko teško da se može neko opametiti,mogu zamisliti dodika kad stane pred ogledalo i počne se busati ko gorila i vikati da je srbin,kad priprema govor ha ha
Bolje da se ne javljate i šutite, to dakako više paše! Time ostavjate dojem da ste mali i sitni u BiH tako da vam je RS nepotrebna. Samo dok FBiH stane na noge bit ćete pometeni !
Red je bio.Napokon i RS je dio BiH
čuvajte se srbi,krenule su zelene beretke i mudžahedini sa maoče,podvlače se i ukopavaju oko svih srpskih sela i gradića,samo čekaju da obama migne i onda je došo kraj svemu.na jadranu kod neuma parkiran usa razarač ww linkon,pipremio tomahavke i naciljo u laktaše.padobranci i izviđači iz irana se svaku noć spustaju sa nebesa i gledaju šta ko radi u rs,a putin zaglavio u wc u sočiju,neće biti dobro
pa ne mogu da vjerujem pa zar kod njih nije UTOPIJA :) zive tako lagodnim zivotim i sad ovo
Ode Mile lajkovačkom prugom....
izađite al vas čekaju duge cijevi
nemojte jos , sacekajte 2,3 dana da covjek zaradi sebi jos jednu ZGRADU