Inzko radi sa politicarima na gusenju protesta jer i njemu ne odgovara da izgubi platu od 48 000 KM zbog svoje nesposobnosti. Vidjeli smo sinoc Bakira i Niksica da ce sve reci i uraditi kako bi diskreditovali proteste, pa makar i lagali direktno na TV
Hehe, kako si ti glup i naivan. Je li ti shvatas da su na kraju ovi protesti hijackirani za rusenje Bosne? Jebote i Niksic i Izetbegovic, neprijatelji Bosne su vam hijackirali proteste, napali ste jebeno predsjednistvo BiH, spalili ste kantonalne zgrade u Tuzli, Sarajevu, Mostaru, Zenicu, niste smijenili vlast u vecinskim bosnjackim kantonima, nego ste ih destabilizirali i nacinili nepostojecim, tako da sad strane spijuncina mogu raditi sta ih volja. Razvalili ste predsjednistvo moje BiH, majku li vam ***. Ne samo da rusite vlast, rusite Bosnjake, zato vam *** mater futavu, sve i jednom i onom zlonamjernom i onoj ovci koja ne vidi dalje od nosa. Napali predsjednistvo BiH, palili zgrade vecinski bosnjackih kantona? O mamu li vam ***.
007 opet nisi popio tablete? Posto znam koliko si glup prirodno je da padas na takve price od ovih jadnih politicara koji pokusavaju na svaki moguci nacin ugusiti proteste pa i lazima da je ovo drzavni udar, da se rusi BiH.
Prikaži sve komentare (46)