sa planovima za investiranje u Bosni i Hercegovini i regionu u oblasti telekomunikacija i srodnih djelatnosti ------------------------------------------------------------- Kakve "investicije u oblast telekomunikacija", sta kmeri i koga kmeri lazu i zavajavaju? KMERI HOCE DA PRODAJU BH TELEKOMA ili kako je to vozd znao na 60 minuta kod Bakira, glasnovornika kmerskog reci, hoce da PRODAJU TELEFONE!
neka ga vise i prodaju, zao mi je nije...dosta je vise...ili cemo biti svi na drzavnim jaslama ili cemo svi u ovaj kapitalizam pa razvijati privatni sektor... mozemol se mi odluciti jel hocemo komunizam ili kapitalizam jer najvece zlo je ovo nase izmedju mafijasko klersko klansko!
Ne vidim u opste problem sa BH Telekomom. Svake godine u FBIH budzet uplacuje oko 150 miliona maraka, od profita BH Telekoma je napravljeno autocesta sto FBIH jedino ima, znaci 40 km izmedju Sarajeva i Zenice. Navedi jedan, samo jedan valjan razlog zasto da se prodaje BH Telekom? Problem je u SDA i SDP, ne u telekomu. Zasto je greska telekoma sto su halfovi od profita telekoma gradili 40 km autoceste izmedju SA-ZE, a ne recimo ugradili opticke kablove za brzu vezu, pa su jos prebacili tu dionicu u vlasnistvo JP Autoceste FBIH Mostar? Ne, to nije problem telekoma, nego SDA i SDP korumpiranih kadrova koji kradu iz telekoma. Zasto je problem BH telekoma zato sto je Zlaja Lagumdzija platio tim parama izgradnju mosta kod Capljine pod nazivom Franjo Tudjman ili zeljeznicke stanice u Capljini? Ne, tu je problem Zlatko Lagumdzija, a ne BH Telekom.
Prikaži sve komentare (106)